По Пътя към Културата на Сърцето.
Възраждането на българщината и България във всички нейни територии!
W е l c o m e !

Search
Enter Keywords:
Начало arrow ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ
ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ PDF Печат E-mail

Има две Българии – едната на българския трудов народ, и другата на Елита, парвенютата, търтеите – търсещи да се захранят на гърба на другия.
Коя е другата България, която се показва по сателитния канал ТиВи България? Очевидно, това е същата България, която трябва да обслужва идеологията на елита и търтеите. В Другата България, народът не говори, в нея говорят тези, които са напуснали страната, и които като безродници скитат за да припечелят нещо с малко труд и далавера.

Защо да се делят хората на българи, евреи, турци и прочие! Кой ги дели хората по този начин на принципа – Разделяй и владей! Нима мюсюлманите се интересуват дали ще го чуват гласа на ходжата в центъра на София или не, глас разпръскван от силните микрофони от върха на джамията, която би трябвало да бъде отдавна само един музей.
Защо въобще жителите на една страна да се насъскват един срещу друг, по етнически и религиозен принцип? Кой всъщност извършва това финно невидимо противопоставяне, режисирано от медиите като по някакъв вътрешен план, задействан от нечий ДжиЕс Ем?
Фактиге – какви са, кой управлява сега България! Беше ли режисирана т.нар. ноемврийска промяна на управлението1 както и събитията пред Парламента! Кой бе режисьорът и какъв интерес имаше той от това! Какво стана след този театър, нещо измени ли се, или всъщност след многото шум и изкуствен палеж, се извърши едно невероятно престъпление в икономиката на страната. Започна се узаконеното прехвърляне на собствеността в ръцете на няколко стотин търтеи! Фактите! Кой управлява българските институции, тези хора българи ли са и защо не са българи по произход след като управляват България!
Справка:
България действително понастоящем се управлява от голям процент небългари?

В действителност хората се делят по единствения признак: култура и степен на еволюиране.
Едните са тези, които без значение какви са по националност, плюят по земята, тъпчат я и газят я, проявяват след това към нея лицемерие под флага на екология, леят крокодилски сълзи, когато са от по-слабата страна, но затова пък когато са от силната страна – не си поплюват и мачкат всичко, което не е съгласно с тяхното мнение.
Другите са тези, които се опитват нещо да изменят, за да може нещата да тръгнат по новому. Нещо да се подобри на тази измъчена земя.
За съжаление, първите живеят в обстановка, която е така устроена, че не им позволява наистина да уловят със сетивата си, нормалната ситуация, и всъщност те виждат събитията през призмата на зомбирани същества.
Вторите, които с хиляди трудности са успели донякъде да премахнат завесата, през която се подава откъслечно обективната информация, тъй като не са зомбита, много по-трудно възприемат действителността, те са по-чувствителни, и тъй като анализаторите у тях ралотят нормално, когато срещнат изкривена черта, търсят начин да изменят нещо.
Едната България жадува и е петимна за някаква промяна в устройството на живота.
Втората България се е вкопчила в старото положение и за нищо на света не иска нещо да се изменя.
Първата България търси новото и не вижда повече смисъл в старото положение, втората България се чувства застрашена от всяка една промяна.
В първата България е народът, който няма какво повече да губи освен мъката си и оковите си. Във втората България са чиновниците, парвенютата, политическия и банков елит, финансовата олигархия, която е разпределила между двеста триста фамилии управлението на цялата власт в София.
Очевидно за в Бъдеще, място в България като територия за двете Българии няма. Или едната, или другата!
Обикновено, едната България се проявява в едни политически формирования, докато другата в тези партии и обществени групировки, които искат промяната. Първите искат запазване на статуквото и никаква промяна, вторите искат промяна. И двата вида партии са формирани от противопоставени българи. Едните, които имат благосъстояние и имат какво да загубят от промяната, другите, които нямат и нямат нищо какво да губят от промяната освен оковите си.


Copyright2005 © www.7rilskiezera.com