По Пътя към Културата на Сърцето.
Възраждането на българщината и България във всички нейни територии!
W е l c o m e !

Search
Enter Keywords:
Начало arrow БиТиВи ПРЕД ФАТАЛЕН ИЗБОР
БиТиВи ПРЕД ФАТАЛЕН ИЗБОР PDF Печат E-mail
ЗРИТЕЛИ ИЛИ ЗАЛЕЗ ЗАРАДИ ТЪПОУМИЕТО НА ИДЕОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ
АУДИТОРИЯТА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА САМО ОТ ШОУ ПРОГРАМИТЕ И ДЕВИЗА ХЛЯБ И  ЗРЕЛИЩА А ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ ТОВА КОЙ ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ СЪУМЕЕ ДА УВЛЕЧЕ СЪРЦАТА НА ХОРАТА И КАК ЩЕ БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ НОВИ ЕМОЦИОНАЛНИ ВЕКТОРИ В ИЗДАТЕЛСКАТА ПОЛИТИКА
на телевизия.
Една истинска медия, ако иска да бъде истинска, и да печели зрители, трябва да позволява на експоненциалната крива на нарастващия интерес на зрителите да изпреварва другата експоненциална крива, свързана с финансирането.
Защото каква полза, ако този който финансира, дава, а интересът към телевизията намалява.
Тоест, приоритетът на една телевизия като Битиви например трябва пада върху зрителите. А те биха се привличали с нещо стойностно и истинско, което привлича хората не само като шоу програми.
Истинският интерес идва от насочването интереса на душите и сърцата на хората, от използването на емоционално чувствения им комплекс. От създаването на емоционалните вектори!
Тогава вече и финансирането също ще има интерес. Естествено е, че интерес няма да има идеологът, който участва в това финансиране, но той пък ще разбира, неумолимият ход на времето. Така ли е, уважаеми колеги от Небългарската Медия Би Ти Ви! Така я наричат мислещите хора – небългарска!


Copyright2005 © www.7rilskiezera.com